Advent calendar σε βιβλίο scrapbooking

Advent calendar σε βιβλίο scrapbooking, γιατί η χαρά των Χριστουγέννων πρέπει να κρατάει όσες πιο πολλές μέρες μπορούμε. Σεμινάριο Νοεμβρίου για να προλάβουμε να το γεμίσουμε μέχρι την 1η του Δεκέμβρη!!!

Το εσωτερικό του Advent calendar …

Advent calendar είναι το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης προς τα Χριστούγεννα, από την πρώτη μέρα του Δεκέμβρη. Κάθε μέρα μπορεί να κρύβει γλυκάκι, δωράκι ή ακόμα καλύτερα κάποια βόλτα ή παιχνίδι. Επειδή λοιπόν όπως έχω ξαναπεί, ότι μπορεί να προσφέρει χαμόγελα και ευτυχία με βρίσκει πάντα σύμφωνη, είπα να φτιάξουμε ένα φέτος.

Το advent calendar που έφτιαξε για εμένα πέρσι η καλή μου φίλη Λίτσα.

Πέρσι είχα την απερίγραπτη χαρά να λάβω εγώ ένα τεράστιο και υπέροχο advent calendar από την φίλη μου Λίτσα – LitsArt!!! Δεν μπορώ να σας περιγράψω το συναίσθημα ανυπομονησίας και ευτυχίας κάθε μέρα που άνοιγα ένα σακουλάκι!!! Σαν μικρό παιδί που περιμένει να πάει δώδεκα την παραμονή των Χριστουγέννων, για να ανοίξει τα δώρα, αλλά επί 25 που ήταν τα σακουλάκια.!!! Περιττό να σας πω ότι ήταν από τα πιο υπέροχα δώρα που έχω λάβει στην ζωή μου!!!!

Τα κουτάκια για τα δώρα κρύβονται μέσα στο βιβλίο που θα τα προστατέψει και για τα επόμενα χρόνια.

Φέτος είπα να μοιραστούμε την χαρά!!! Απλά για να κρατήσετε το ημερολόγιο σας για πολλά πολλά χρόνια, μπήκε σε ένα βιβλίο. Έτσι θα είναι προστατεύμενο και θα μπορείτε να το αποθηκεύσετε πιο εύκολα.

Τα εξώφυλλα του βιβλίου!

Το ημερολόγιο είναι φτιαγμένο από χειροποίητα κουτάκια – που φυσικά θα μάθουμε να φτιάχνουμε παρέα. Για να είναι πιο παιχνιδιάρικο όμως, τα κουτάκια μπορούν να βγουν και να αλλάξουν θέσεις ή και να αλλαχθούν στα επόμενα χρόνια.

Τα κουτάκια μπορούν να βγουν τελείως αν θέλετε να τα δώσετε μεμονωμένα..

Στο μάθημα βέβαια δεν θα κάνουμε όλα τα κουτάκια, γιατί θα έπρεπε το μάθημα να διαρκεί τις διπλές ώρες. Θα κάνουμε 6 κουτάκια για να είμαστε σίγουροι ότι το έχουμε όλοι και για να μάθουμε πως θα τα βάλουμε στην θέση τους χωρίς κόπο και μετρήσεις.

… ή να αλλάξετε την σειρά.

Ελπίζω με αυτό το σεμινάριο να μύρισε λίγο Χριστούγεννα, εγώ πάντως είμαι έτοιμη για ζεστή σοκολάτα, κουβερτούλα και τζάκι!!!!!

5 Σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Craftmaker

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading