Mini scrapbooking album για κοριτσάκι

Mini scrapbooking album για κοριτσάκι και για την ακρίβεια για την γλυκιά Νοτούλα!!!! Η κόρη της αγαπημένη μου φίλης Λίτσας- Litsart κοντεύει να γίνει ενός έτους και εγώ δεν είχα φτιάξει το άλμπουμ που ήθελα να τις φτιάξω, από όταν ήταν έγκυος! Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω ένα mini album στο οποίο θα μπορούσε να βάλει φωτογραφίες από τον πρώτο χρόνο της μικρής και μετά… έκπληξη δεν λέω!!!

Εδώ και καιρό λοιπόν γλυκοκοίταζα την υπέροχη συλλογή Kiddie της Mintay Papers , γιατί είναι ακριβώς αυτό που αγαπάω γεμάτη υπέροχα χρώματα και σχέδια για παιδιά!!!!!

Το album είναι mini, περίπου 10cm x 15cm, αλλά τέλειο μέγεθος για την τσάντα ή για το στολίσεις. Παρόλα αυτά δεν είναι ένα γρήγορο mini scrapbboking album, καθώς μου πήρε περίπου επτά ώρες δουλειά. Σε περίπτωση βέβαια που δεν φαίνεται, περνάω φάση scrapbooking και το μόνο που σκέφτομαι είναι πότε θα βρω χρόνο να φτιάξω το επόμενο album, οπότε το διασκέδασα!!!!

Έχω χρησιμοποιήσει για την διακόσμηση χαρτιά από την 12×12 ίντσες συλλογή, αλλά και από την 6×6 ίντσες και μπορώ να πω ότι άνετα βγάζω και ένα δεύτερο album. Αυτό πιο πολύ το αναφέρω, γιατί υπάρχει η λανθασμένη εντύπωση ότι το scrapbooking είναι ακριβό, αλλά θεωρώ ότι για το αποτέλεσμα που βγάζει το κόστος είναι πραγματικά πολύ μικρό!!!

Το άλμπουμ σίγουρα θα γίνει ακόμα πιο υπέροχο όταν προστεθούν οι υπέροχες φωτογραφίες που βγάζει η Λίτσα την μικρή!!! Πραγματικά θα ζήλευαν και επαγγελματίες φωτογράφοι τα concept που κάνει η συγκεκριμένη μαμά κάθε μήνα!!!! Όσο για το άλμπουμ σαν κατασκευή το διασκέδασα τόσο που σύντομα θα σας δείξω και άλλη εκδοχή και πιθανόν θα είναι στα σεμινάρια του άλλου μήνα!!!!!

Ένα σχόλιο

  1. […] These albums measure six by six inches, and they can hold at least five to ten pictures. I used two different paper collections by Mintay Papers!!!! I decorate the baby girl album with the Kiddie collection, one of my favorite baby collections. For the baby boy album, I used the Tiny Miracle, a paper pad that you can use for a baby girl or a boy album. With the Kiddie collection, I have also decorated the Mini scrapbooking album for a girl. […]

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Craftmaker

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading