Σετ μολυβοθηκες “Old map”, με decoupage και παστα κρακελε

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω σε οποιοδήποτε κατάστημα και να μην κοιτάξω αν μπορώ να βρω υλικά ή αντικείμενα για να διακοσμήσω. Ειδικά όταν ψάχνω για κάτι οικονομικό, βρίσκω συνήθως λύσεις σε μεγάλα καταστήματα με είδη σπιτιού, γιατί απλά μπορούν πιο εύκολα να έχουν προσφορές. Αυτό το σετ μολυβοθήκες, το βρήκα στο IKEA και ήταν σε υπερβολικά καλή προσφορά, χωρίς να είναι κακή ποιότητας, αλλά φυσικά είναι απλά σκληρό χαρτόνι. Χρειάστηκαν πολλά χέρια αστάρι, πριν κάνω decoupage την χαρτοπετσέτα μου, την οποία μοίρασα έτσι, ώστε με μια να βγάλω και τα τρία κομμάτια, για να έχει μια συνέχεια το σετ. Γέμισα με χρώμα τα κενά μου και άπλωσα πάστα κρακελέ στις άκρες και τις γωνίες, έτσι ώστε να φαίνεται ενιαίο το αποτέλεσμα, με βάθος και να κάνει τον χάρτη να φαίνεται παλαιωμένος. Βέβαια δεν αρκεί η πάστα, για να πετύχει η παλαίωση, χρειάστηκαν περίπου τρία με τέσσερα χρώματα και πολύ υπομονή.

Υποσημείωση: Ξέρω ότι έχουν αραιώσει πολύ οι αναρτήσεις μου και λυπάμαι και εγώ, αλλά έπαθα μια μικρή μόλυνση στα μάτια – πιθανόν από το πολύ κλάμα, που έφυγα από Αμερική και δεν βλέπω την εκεί μου οικογένεια και όσο ήμουν εκεί που δεν έβλεπα τον άντρα μου. Υπόσχομαι μόλις συνέλθω, να επανέλθω δυναμικά- με μια εξαίρεση το διάστημα 25 Μαίου – 13 Ιουνίου που θα λείψω από τον ιντερνετικό κόσμο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Craftmaker

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading