Λαμπαδα και λαμπαδοκουτο “Wise owl”

Καλή Ανάσταση!!!!! Εύχομαι το φως της να φέρει σε όλους μας ελπίδα και ζεστασιά στην ψυχή μας!!! Για εμένα αυτό το Πάσχα είναι ιδιαίτερο, καθώς πέρασα ένα μεγάλο μέρος του με την μητέρα μου και την οικογένεια της αδερφή μου και τώρα βρίσκομαι ξανά στο σπίτι μου με τον σύζυγό μου. Πραγματικά νιώθω ευλογημένη και γεμάτη αγάπη και ελπίζω όλοι να είστε με αυτούς που αγαπάτε.

Για άλλη μια φορά ένιωσα απίστευτη χαρά, φτιάχνοντας λαμπάδες για τους δικούς μου και αυτή -μαζί με το λαμπαδόκουτο- είναι η τελευταία που έφτιαξα, για την αδερφή μου. Πάντα προσπαθώ να κάνω κάτι που να ταιριάζει στον χαρακτήρα του ανθρώπου που προορίζεται η δημιουργία μου, οπότε τα γράμματα και η κουκουβάγια- με το παιδάκι της- ήταν τέλεια γα την αδερφή μου. Η αδερφή μου πάντα αγαπούσε την μάθηση και είναι ο ορισμός της μαμάς κουκουβάγιας, όχι γιατί βλέπει τα παιδιά της ομορφότερα από τα αλλά – και ας είναι, είμαι χαζοθεία το ξέρω – αλλά γιατί τα μάτια της νομίζω μεγαλώνουν όταν τα βλέπει και ακούει τα πάντα, για να τα προσέχει. Ο σελιδοδείκτης – στον οποίο έχω κάνει decoupage και στις δύο πλευρές του, θα της είναι σίγουρα χρήσιμος καθώς διαβάζει πολλά βιβλία. Το λαμπαδόκουτο το διακόσμησα με το ριζόχαρτο, αλλά και χαρτιά scrapbooking, τα οποία πρώτα πέρασα με μελάνια και σφραγίδες για να ταιριάζουν με το ριζόχαρτο και μια κλειδαριά που έφτιαξα από πηλό σε καλούπι σιλικόνης, ώστε να μπορεί να το έχει στο γραφείο της. Με κομμάτια από το χαρτί scrapbooking διακόσμησα και το κάτω μέρος της λαμπάδας, ώστε να μπορεί να την κρατήσει ακόμα και χωρίς τον σελιδοδείκτη. Ελπίζω και εύχομαι με το καλό να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου!!!Χρόνια Πολλά!!!

2 Σχόλια

  1. Απίστευτη έγινε, όπως κ το κουτί της, θα ειναι υπέροχο στο γραφείο της . Καλή Ανάσταση να εχουμε με υγεια και του χρόνου ευχομαι να μπορέσεις να πας ξανά στους δικούς σου, αυτή τη φορα μαζι με την υπέροχο σύζυγο σου 🙃

    • Ευχαριστώ πολύ!!!Ναι να είναι και ο Σπύρος όμως , εκτός ότι μου έλειψε, η μια βαλίτσα είχε δώρα για εκείνον και δεν πήρα υλικά, χαχα!!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Craftmaker

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading