Κάρτες με μαγικό παράθυρο έκπληξη

Κάρτες με μαγικό παράθυρο έκπληξη για το The inSpire challenge by Scrapsnpieces, αλλά και για τις μανούλες μας! Εντάξει δεν ξέρω πότε θα μπορέσει να πάρει η μαμά μου την κάρτα της στην Αμερική, αλλά θα την δει τουλάχιστον. Βέβαια εδώ δεν ξέρουμε πότε θα την πάρει η μητέρα του Σπύρου που είμαστε στον ίδιο Νομό!

Το θέμα από το The inSpire challenge by Scrapsnpieces έλεγε παράθυρο και εγώ ήθελα να κάνω κάρτες! Απλά έκανα μια αναζήτηση και μου έβγαλε την αγαπημένη κυρία από το Scrapbooking With ME Crafts να φτιάχνει κάρτα με ένα μαγικό παράθυρο!

Είδα όλο το βίντεο πρώτα, γιατί μου έχει τύχει να ξεκινήσω κάτι και κάπου στον δρόμο να δω ότι κάτι δεν μπορώ να κάνω. Προσπάθησα να λύσω το θέμα του ότι δεν είχα κάτι σε εργαλείο για να κάνω τον κύκλο και ξεκίνησα. Οι οδηγίες είναι στο βίντεο και είναι πραγματικά πολύ απλές, όσο για τον κύκλο βρήκα ένα καπάκι στο σωστό μέγεθος και το έκοψα με το χέρι.

Το μόνο που ίσως με ενοχλεί λίγο είναι ότι το μέγεθος είναι κάπως μικρό. Μπορείτε βέβαια να διπλασιάσετε λογικά τις διαστάσεις και να βγει. Όπως επίσης όπως με ρώτησε και αγαπημένη μαθήτρια, αλλάζοντας τις διαστάσεις μπορεί να λειτουργήσει ο μηχανισμός και σε άλμπουμ.

Καλές δημιουργίες!!! Ακολουθεί το βίντεο που είδα για να φτιάξω τις κάρτες και το βίντεο που δείχνει τις κάρτες μου να ανοιγοκλείνουν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Craftmaker

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading