Λαμπάδα και λαμπαδόκουτο “Create”

Λαμπάδα και λαμπαδόκουτο “Create”!!! Την αγαπώ !!! Εντάξει οτιδήποτε έχει βγάλει η Stamperia στην σειρά Patchwork το λατρεύω!!! Ξεκίνησα λοιπόν να φτιάχνω χτες το λαμπαδόκουτο και την λαμπάδα μου και αφού είδα ότι είχα και δεν είχα… ρώτησα τον Σπύρο! Εντάξει απλά του είπα να διαλέξει ανάμεσα σε 2-3, αλλά όταν είναι να φτιάξω για εμένα δεν μπορώ να αποφασίσω.

Στην λαμπάδα δεν έκανα πάρα πολλά, γιατί τα χαρτιά είναι ήδη αρκετά φορτωμένα. Απλά κόλλησα χαρτί scrapbooking και κρέμασα ένα καρτελάκι. Χαλαρά πήγα και το εσωτερικό του κουτιού, γιατί αργότερα -από Δευτέρα δηλαδή- θα το χρησιμοποιώ για να βάζω πινέλα ή washi tapes!

Το κουτί από μόνο του όμως είχε πολύ δουλεία! Πρώτον αστάρωσα. Μετά διαμέλισα το ριζόχαρτο μου και το κόλλησα πάνω στο κουτί ανάλογα με το που ήθελα να πάει τι. Δηλαδή ήθελα για παράδειγμα οι λέξεις μου να είναι στην ίδια σειρά, για να διαβάζονται μαζί και να έχουν το ίδιο βάρος αισθητικά. Όπως επίσης ήθελα τα πορτοκαλί στοιχεία να μοιραστούν σε όλη την επιφάνεια για να δίνουν ροή. Ότι έμεινε από το ριζόχαρτο το κόλλησα σε stone paper και το χρησιμοποίησα για να διακοσμήσω το υπόλοιπο κουτί.

Λοιπόν θα τονίσω το εξής, στο πίσω μέρος του κουτιού λείπει ένα χαρτάκι που έπεσε και το κατάλαβα τώρα! Ναι είμαι της λεπτομέρειας, το έχω κολλήσει φυσικά, αλλά τώρα πάει η φωτογράφηση έγινε. Επίσης πρέπει να τονίσω ότι το περίεργο είναι που δεν έκανα πιτσίλες και στο λαμπαδόκουτο του Σπύρου και όχι ότι έκανα εδώ ! Απλά οι πιτσίλες πάνε παντού και τις αγαπώ! Αυτά δεν έχει άλλη ανάρτηση σήμερα. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και πολύ πολύ αγάπη!!!!

2 Σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Craftmaker

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading