Αντρική λαμπάδα και λαμπαδόκουτο “Moon”

Αντρική λαμπάδα και λαμπαδόκουτο “Moon”, γιατί έστω και την τελευταία στιγμή αποφάσισα να μας κάνω λαμπάδες. Εντάξει ομολογώ ότι ως τώρα η καραντίνα δεν ήταν ακριβώς η πιο δημιουργική μου περίοδος. Χτες το απόγευμα όμως σκέφτηκα ότι πρέπει να φτιάξω κάτι για το καλό.

Το λαμπαδόκουτο του άντρα μου το διακόσμησα με ένα από τα υπέροχα tissue papers της Finnabair. Λατρεύω τα προϊόντα της και πραγματικά είναι πάντα τόσο εύκολο να δημιουργήσω με αυτά, γιατί είναι καλόγουστα. Η διαδικασία είναι απλή. Αστάρωσα το κουτί και κόλλησα κατευθείαν το κομμάτι από το τεράστιο tissue paper. Για όσους δεν γνωρίζουν το tissue paper είναι μεταξύ χαρτοπετσέτας και ριζόχαρτου. Σαν υλικό είναι αρκετά βολικό αλλά σχετικά εύκολο να κάνει ζάρες.

Αφού λοιπόν διακόσμησα με φεγγάρι το κουτί, θυμήθηκα ότι είχα και το καλούπι της ίδιας σειράς και την σφραγίδα. Με το καλούπι έφτιαξα το φεγγάρι για την λαμπάδα το έβαψα μαύρο και το πέρασα με κερί. Ακόμα και το κερί είναι της Finnabair και όχι δεν έχω πάρει καμία χορηγία ή δώρο – να και πολύ θα το ήθελα!!!

Τα πλαϊνά του κουτιού ήθελα να τα κρατήσω αρκετά λιτά, γιατί πιθανόν να μπορέσει να βάλει μετά το Πάσχα μέσα τα μαχαίρια του ο Σπύρος. Οπότε διακόσμησα με τις σφραγίδες από την ίδια σειρά και μια με γράμματα για να γεμίσω τα κενά. Επειδή όμως δεν γίνεται να κρατάει ο Σπύρος λαμπάδα και εγώ τίποτα, σήμερα κατ΄εξαίρεση έχω δύο αναρτήσεις.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: