Σημειωματάριο στυλ Midori “Oriental”

Σημειωματάριο στυλ Midori “Oriental”!!! Τι να πω για αυτό το σημειωματάριο, το αγαπώ!!! Αν κάποιος δει τις λεπτομέρειες του σπιτιού μας, θα δει πολλά oriental στοιχεία. Λατρεύω την χρωματική παλέτα, τα υλικά, τα μοτίβα τους! Γι’ αυτό και όταν είδα αυτή την συλλογή από την Stamperia, απλά ήξερα ότι θα την αγαπήσω!

Το σημειωματάριο στυλ Midori “Oriental” ήταν σεμινάριο βιβλιοδεσίας και όχι scrapbooking. Φυσικά όπως ότι φτιάχνουμε στα μαθήματα μου, η διαδικασία ξεκινάει από το μηδέν. Φτιάξαμε το εξώφυλλο, κάναμε τις τρύπες για να περάσει το λάστιχο που κρατάει τα βιβλιαράκια και φυσικά ράψαμε τα βιβλιαράκια.

Το στυλ αυτού του σημειωματάριου μας δίνει την δυνατότητα να αλλάζουμε τα βιβλιαράκια, αλλά και να κρατάμε σε αυτό όσα εμείς επιθυμούμε. Εμείς εδώ είχαμε ράψει τρία βιβλιαράκια, αλλά θα μπορούσε κάποιος να έχει και μόνο ένα ή με αλλαγή σε κάποιες διαστάσεις παραπάνω. Σε όλα τα μαθήματα μου σκοπός μου είναι να μάθουν οι μαθητές τον τρόπο και όχι ένα συγκεκριμένο έργο. Έτσι οι μαθητές μου μπορούν να κάνουν το συγκεκριμένο σημειωματάριο σε ότι διάσταση θέλουν, εφόσον ξέρουν τους γενικούς κανόνες.

Η μόνη λεπτομέρεια είναι ότι σίγουρα μου λείπει η εσωτερική διακόσμηση του σημειωματάριου. Πολλές φορές παρασύρομαι και φτιάχνω τα σεμινάρια όπως θα τα έφτιαχνα σπίτι μου που έχω πολύ χρόνο. Τα σεμινάρια όμως είναι τεσσάρων ωρών και το συγκεκριμένο είχε πολύ θεωρία και ακόμα περισσότερη πρακτική. Φυσικά όταν θα το κρατήσω για εμένα θα διακοσμήσω ακόμα περισσότερο, τόσο τα εσωτερικά των εξώφυλλων, όσο και τις σελίδες των βιβλίων. Ως τότε ελπίζω να μαζευτούμε το συντομότερο δυνατό, όλοι υγιής και να δημιουργήσουμε παρέα.

2 Σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: