Skip to content

Scrapbooking album για αρχάριους “Joy”

To scrapbooking album για αρχάριους “Joy” είναι η απόδειξη για εμένα του πρόσεχε τι εύχεσαι! Είμαι σίγουρη ότι δεν φταίω εγώ για ότι συμβαίνει, αλλά κάποια στιγμή τον χειμώνα που πέρασε ευχήθηκα να μπορούσα να κάνω ένα διάλειμμα από τα πάντα. Λοιπόν εάν το σύμπαν με ακούει … σίγουρα είχα ζητήσει και πιο σημαντικά πράγματα!!!!

Τώρα θα μου πείτε και το άλμπουμ που κολλάει? Αυτό το άλμπουμ είναι το πιο βασικό μάθημα που κάνω για να μάθουν οι μαθητές τα απολύτως βασικά. Τα απαραίτητα όχι μόνο σε τεχνικές, αλλά και σε θεωρία, μέσα από ένα άλμπουμ που ολοκληρώνεται εξολοκλήρου στο μάθημα. Το συγκεκριμένο λοιπόν πάνε πολλοί μήνες που το έφτιαξα, δεν πρόλαβα ποτέ όμως να κάνω ανάρτηση. Ο κύριος λόγος είναι ότι δυστυχώς δεν το είχα και πολύ στα χέρια μου για να κάνω μια καλή φωτογράφιση- και ακόμα και τώρα δεν το έχω.

Βέβαια ποτέ δεν ζήτησα να μπει η ανθρωπότητα σε καραντίνα για να επιβιώσει, για να έχω εγώ λίγο χρόνο να κάνω όσα δεν προλάβαινα. Σίγουρα η κατάσταση που ζούμε και ακόμα χειρότερα ο αριθμός των θυμάτων δεν χωράει σε κανενός τον νου. Οι ανθρώπινες απώλειες θα έπρεπε μόνο θρήνο να μας προκαλούν και όχι όρεξη για βόλτα. ‘Όσο για την καραντίνα ακόμα και αν το κόστος είναι μεγάλο -και θα είναι ακόμα μεγαλύτερο στο μέλλον- είναι στην πραγματικότητα τύχη! Τύχη που δεν έχουν όσοι εργάζονται και βάζουν σε κίνδυνο την ζωή τους κάθε μέρα για να περάσει όλο αυτό!!!

Όσοι με παρακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια ξέρετε ότι δεν συνηθίζω τέτοιες αναρτήσεις. Κάποια πράγματα όμως πρέπει να τα επικοινωνούμε για να τα ακούμε και εμείς οι ίδιοι. Όσο και αν έχω πιεστεί που είμαι ένα μήνα κλεισμένη μέσα, νιώθω πολύ τυχερή που είμαι σε προστατευμένο περιβάλλον. Μέσα σε όλα αυτά επίσης, εκτίμησα ακόμα περισσότερο την δημιουργία, που μπορεί να μου δώσει μια κάποια διέξοδο!

To Scrapbooking album για αρχάριους “Joy”, δεν ξέρω αν θα ξαναγίνει μάθημα, γιατί εύχομαι από Σεπτέμβρη να έχουμε νέες συλλογές για δημιουργία. Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο άλμπουμ το έχω αγαπήσει πολύ και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Τα χαρτιά από την συλλογή Grand Hotel της Stamperia, με βοήθησαν να αναπτύξω τις δημιουργικές δυνατότητες διακόσμησης ενός άλμπουμ. Έτσι από ένα απλό άλμπουμ με εύκολη δομή θεωρώ ότι εξελίχθηκε σε ένα υπέροχο κομμάτι της συλλογής μου. Τώρα έχω τον χρόνο και προσπαθώ κάθε μέρα να βρω την όρεξη και να δημιουργήσω νέα κομμάτια για την συλλογή μου. Ξέρω ότι νιώθουμε ένα μούδιασμα στην ψυχή μας, αλλά αν ξεκινήσετε να δημιουργείτε θα δείτε ότι κάπως μαλακώνουν όλα λίγο. Για αυτό ας μείνουμε όλοι μέσα και ας εκμεταλλευτούμε αυτό τον χρόνο δημιουργικά!!!

3 replies »

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Kατηγορίες

Ιστορικό

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Αρέσει σε %d bloggers: