Λαμπάδα και Λαμπαδόκουτο ” Lace”

Λαμπάδα και Λαμπαδόκουτο ” Lace” γιατί αγαπώ τις δαντέλες !!! Όπως πολλές φορές λέω , το δύσκολο στο να δημιουργήσεις δεν είναι η κατασκευή, αλλά η ιδέα! Εδώ η έμπνευση ήταν τα υπέροχα όπως πάντα, χαρτιά scrapbooking από την συλλογή Imagine της Stamperia.

Οι υπέροχες συλλογές της Stamperia αποτελούν πάντα πηγή έμπνευσής!!!Η συγκεκριμένη είναι γεμάτη υφές, αποξηραμένα λουλουδάκια, σελίδες από παλιά βιβλία, χρώματα , τέχνη και υφάσματα! Πραγματικά ονειρεμένη συλλογή , ανυπομονώ να κάνω και άλμπουμ με αυτήν.

Τα χρώματα και τα υφάσματα λοιπόν, έφεραν στο δικό μου μυαλό την μοναδική σχεδιάστρια μόδας Λουκιά και τις υπέροχες δαντέλες της. Βέβαια σε μια κατασκευή που θέλουμε να αντέξει στο χρόνο -και φυσικά να μην είναι εύφλεκτη η λαμπάδα- δεν θα μπορούσα να την γεμίσω δαντέλες. Οπότε ο αγαπημένος εύπλαστος πηλός ήρθε να μιμηθεί το ύφασμα που τυλίγει το λαμπαδόκουτο και την λαμπάδα μας.

Μαζί με το λαμπαδόκουτο όμως και την λαμπάδα που θα αντέξουν στο χρόνο, υπάρχει και ένα μικρό άλμπουμ για μετά την Ανάσταση. Δεμένο πάνω στην λαμπάδα, μπορείτε να το αφήσετε ή και να το αφαιρέσετε, γιατί η λαμπάδα είναι διακοσμημένη και χωρίς αυτό. Όταν το αφαιρέσετε μπορεί να φιλοξενήσει μικρές φωτογραφίες – ταυτότητας- των αγαπημένων σας ή και να χρησιμοποιήστε την κάθε σελίδα χωριστά, για να συνοδεύσετε κάποιο δώρο σας ή για μια γλυκιά ευχή!!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Craftmaker

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading