Πασχαλινό σετ scrapbooking “Forest”

Πασχαλινό σετ scrapbooking “Forest”!!! Λαμπάδα, λαμπαδόκουτο και μίνι άλμπουμ scrapbooking “Forest” για το Πάσχα που πλησιάζει και ελπίζουμε να φέρει ανάταση ψυχής!!! Ομολογώ ότι στα σαράντα μου χρόνια δεν θυμάμαι να έχω νιώσει ότι ο κόσμος γύρω χρειάζεται περισσότερο από αυτή την στιγμή βοήθεια. Μην με παρεξηγήσετε είμαι κατά του να παίρνω θέση δημόσια για τα θρησκευτικά ή πολιτικά μου φρονήματα. Πόσο μάλλον μέσω ενός blog που δημιουργήθηκε για να μιλάει για την δημιουργία. Απλά νιώθω ότι ο πόνος έχει κατακλύσει την ψυχή μου, τόσο για τον τρόμο και τον θάνατο της επιδημίας, όσο και για το πως αθώες ψυχές χάνονται κάθε μέρα για συμφέροντα. Μακάρι λοιπόν μετά από σαράντα μέρες να γίνει ένα θαύμα να ξαναγίνουμε άνθρωποι και συνάνθρωποι.

Αυτό το σετ, λαμπάδα, λαμπαδόκουτο και μίνι άλμπουμ- είναι ίσως η πιο αγαπημένη μου δημιουργία. Πιθανόν να είναι το θέμα και τα υπέροχα χαρτιά της Stamperia, από την συλλογή Forest. Λατρεύω τα ζώα και την φύση και πραγματικά υποφέρω μακριά τους! Ίσως ακόμα όμως να οφείλεται και στο γεγονός ότι το έφτιαξα με ηρεμία στον δικό μου χώρο δημιουργίας.

Αγάπη είναι για έμενα πράξεις! Όταν κάποιος θυσιάζει κάτι, για να ευχαριστήσει κάποιον! Έτσι και ο άνθρωπος μου θυσίασε την άνεση του, για να έχω εγώ τον χώρο μου για δημιουργία και ο πατέρας μου την ξεκούραση του για να τον διαμορφώσει. Αλλά για αυτό τον χώρο θα κάνω μια ανάρτηση – ξενάγηση σύντομα , οπότε δεν θα επεκταθώ άλλο τώρα.

Το αγαπημένο αυτό λαμπαδόκουτο λοιπόν, πιστεύω ότι δεν χρειάζεται καθόλου να καταχωνιαστεί μετά την Ανάσταση. Το κουτί είναι αρκετά φαρδύ και βαθύ, για να εξυπηρετήσει ως χώρο αποθήκευσής. Απόδειξη ότι χωράει ακόμα και ένα μικρό άλμπουμ για φωτογραφίες, μαζί με μια λαμπάδα φυσικά!!!

Το άλμπουμ στην λαμπάδα μπορεί να αφαιρεθεί μετά την Ανάσταση και να το έχετε στην τσάντα σας για μικρές φωτογραφίες!!! Αλλά λόγο του ότι το κουτί ήταν αρκετά φαρδύ σκέφτηκα να κάνω και ένα εξτρά μικρό άλμπουμ με τα ίδια υπέροχα χαρτιά. Ελπίζω να αγαπήσετε αυτή την δημιουργία όσο και εγώ!!!

Ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: