Επιτραπέζιο ημερολόγιο scrapbooking με συρτάρι!

Επιτραπέζιο ημερολόγιο scrapbooking με συρτάρι, για να μην ξεχνάμε να κρατάμε κάτι υπέροχο από κάθε μήνα! Οι μήνες περνάνε και πολλές φορές ξεχνάμε ότι η ευτυχία βρίσκεται στις λεπτομέρειες! Σίγουρα κάθε μήνας της ζωής μας είναι σημαντικός, γιατί απλά υπάρχουμε και αν είμαστε τυχεροί με αυτούς που αγαπάμε παρέα! Αυτό το ημερολόγιο εκτός του ότι θα στολίσει τον χώρο σας, έχει και θέσεις για να βάλετε τα αναμνηστικά σας.

Το ημερολόγιο αυτό είναι ένα από τα σεμινάρια που κάνω αυτούς τους μήνες και πραγματικά το αγαπώ! Η συλλογή Cosmos της Stamperia, έδεσε υπέροχα με το θέμα του ημερολογίου και είναι και στο αγαπημένο χρώμα μου μπλε! Τα χαρτιά είναι πραγματικά υπέροχα και με βοήθησαν πολύ να διακοσμήσω την κατασκευή!

Η κατασκευή από μόνη της, ενός επιτραπέζιου ημερολογίου από το μηδέν με χαρτιά scrapbooking, έχεις αρκετές προκλήσεις. Πόσο μάλλον όταν η βάση είναι συρτάρι για να αποθηκεύσετε τα καρτελάκια από τους υπόλοιπους μήνες και ότι άλλο επιθυμείτε! Το πάνω μέρος είναι easel, δηλαδή στέκεται σαν καβαλέτο, για να βάζετε το χαρτί του κάθε μήνα. Το δεύτερο πλεονέκτημα όμως αυτής της κατασκευής είναι μπορεί να κλείσει ώστε να το αποθηκεύσετε να κλείνει με ασφάλεια.

Το συρτάρι έχει χερούλι για να ανοίγει με περισσότερη ευκολία και έχει διακοσμηθεί με έμφαση στην λεπτομέρεια! Ακόμα και αν κάτι δεν είναι εμφανές συνέχεια, όταν διακοσμηθεί σωστά βοηθάει στην συνολική εικόνα του έργου μας.

Αν και έχει αρκετή δουλειά στο μάθημα διακοσμούμε μέρος της κατασκευής έτσι ώστε να μείνει ελάχιστη δουλεία για το σπίτι. Αλλά πραγματικά αξίζει γιατί εκτός του ότι θα στολίστε τον χώρο σας, θα μπορείτε να τον οργανώσετε κιόλας. Η ίδια κατασκευή μπορεί να γίνει για να τοποθετείτε τις αγαπημένες φωτογραφίες που θέλετε να στολίζουν το γραφείο σας, τις οποίες θα αποθηκεύεται στο συρτάρι!

Ένα σχόλιο

  1. πανέμορφο ημερολόγιο και εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα!ένα αληθινό κόσμημα για το γραφείο!
    Να είσαι καλά , να ξαναφτιάξεις και του χρόνου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: