Ανασκόπηση 2019, για ένα ελπιδοφόρο 2020

Ανασκόπηση 2019, για ένα ελπιδοφόρο 2020!!! Οι ανασκοπήσεις συνήθως γίνονται πριν τελειώσει ο χρόνος, αλλά διαβάζοντας το κείμενο ελπίζω ότι θα σας λυθούν πολλές απορίες! Όσο για την νέα χρονιά, αποφάσισα να μην υπόσχομαι πλέον, απλά θα μοιραστώ μαζί σας τι εύχομαι για το 2020!!!

Για όσους με ακολουθούν από την αρχή του blog, τον Οκτώβρη 2016, ξέρουν ότι οι αναρτήσεις μου τον τελευταίο χρόνο μειώθηκαν, δραματικά. Φυσικά ο λόγος δεν ήταν άλλος από τον χρόνο, το αιώνιο πρόβλημα όλων μας, καθώς απλά μοιάζει να μας προσπερνάει. Βέβαια σε αυτό σίγουρα βοηθούσε ότι το πρόγραμμα μου τον τελευταίο χρόνο είχε περίπου 5-6 ώρες ύπνο και τις υπόλοιπες τρέξιμο. Ευχάριστο τρέξιμο μεν, αλλά με πολύ κούραση και πολλά δρομολόγια δε!!!

Περίληψη στα γρήγορα λοιπόν!!! Πέρσι – για την ακρίβεια κάπου από τον Δεκέμβρη του 2018- έπιασα δουλειά στο Scraps N Pieces, ένα μαγικό μαγαζί γεμάτο πειρασμούς και θησαυρούς για κάθε δημιουργό!!! Συγχρόνως συνέχισα να διδάσκω, κυρίως scrapbooking και μακραμέ στα αξιαγάπητα κορίτσια του Marlen στο Αιγάλεω. Μέχρι να φτάσει το καλοκαίρι, για την ακρίβεια ο Αύγουστος που είχα άδεια, ήμουν ήδη εξαντλημένη! Διακοπές δεν μπορέσαμε να πάμε πουθενά, καθώς ο Σπύρος -για όσους δεν με ακολουθούν,ο σύζυγός μου- σπουδάζει Σεφ και δούλευε, εκείνος κι αν περνάει κουραστική διετία! Το Φθινόπωρο ήρθε και μαζί του μια ακόμα υπέροχη συνεργασία με το Artmade στην Πετρούπολη, της γλυκύτατης Λαμπρινής Γεμελά!!! Ακολούθησε η Χειροτέχνικα με αν θυμάμαι καλά, εννέα μαθήματα σε 3 μέρες και η χρονιά έκλεισε με Black Friday, εορταστικό και μια γενναία γρίπη!!!

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν ο χρόνος που πέρασε ήταν ένας δύσκολος χρόνος, αλλά συγχρόνως συναρπαστικός!!!!Γνώρισα καλύτερα, την μοναδική Μυρτώ Παναγιωτοπούλου – ιδιοκτήτρια του Scraps N Pieces, αλλά και δημιουργό του μαγευτικού THE JOURNAL SHOP!!! Μια γυναίκα που μόνο να μιλάς μαζί της είναι ένα δημιουργικό ταξίδι και πραγματικά αν και ήμουν εκεί για δουλειά, νιώθω ότι έμαθα πάρα πολλά!!!! Το μαγαζί της είναι πραγματικά γεμάτο δημιουργικούς θησαυρούς σε κάθε γωνιά και εγώ τουλάχιστον κατάφερα να αποκτήσω κάποιους! Ίσως και αυτό να ήταν ένα από τα πιο δύσκολα ψυχολογικά παιχνίδια της χρονιάς, καθώς κάθε μέρα πάλευα με τον εαυτό μου να μην αγοράσω ότι λαχταρούσα!

Κάποια από τα σεμινάρια της χρονιάς που πέρασε, γιατί κάποια δεν πρόλαβα καν να τα φωτογραφίσω και να γράψω ανάρτηση!!!! Για τα συγκεκριμένα θα βρείτε αναρτήσεις στο blog, για τα υπόλοιπά θα φροντίσω να ανεβούν σύντομα!!!!

Ο χρόνος όμως που πέρασε, αν και δεν μπορούσα να το απολαύσω όπως θα ήθελα, είχε και μια υπέροχη σειρά σεμιναρίων!!! Ο λόγος κυρίως η ομάδα βάσης των μαθητριών μου, που έδωσαν σε εμένα και στο scrapbooking την ευκαιρία, με την συνεχή τους παρουσία!!! Δεν μου αρέσει να ωραιοποιώ τα πράγματα, το scrapbooking δεν είναι για όλους, δεν είναι κολλάω ένα χαρτί και βάζω λίγο χρώμα. Στο scrapbooking υπάρχουν πολλές μετρήσεις, τουλάχιστον στα προχωρημένα μαθήματα, που όλοι θέλουν να κάνουν χωρίς να έχουν μάθει πρώτα τα βασικά! Οι μετρήσεις όμως είναι απλά ο βοηθός σου για να φτιάξεις κάτι μοναδικό με τα δικά σου χέρια, το οποίο όταν θα κρατήσεις, απλά θα σε κάνει να νιώσεις δημιουργός!!!!!

Εδώ λοιπόν έρχονται και οι ελπίδες μου για αυτή την χρονιά!!! Φέτος πραγματικά θέλω να φέρω σε αυτόν τον μαγικό χώρο δημιουργίας, όσους περισσότερους μπορώ!!! Γι΄αυτό λοιπόν το μυαλό μου απλά περιμένει λίγο να ανασυνταχθεί το σώμα και να ξεκινήσω. Λίαν συντόμως εύχομαι να είμαι σε θέση να σας ανακοινώσω περισσότερα, μαθήματα, συνεργασίες και ίσως αν τα καταφέρω συναντήσεις!!!!! Θα προσπαθήσω πραγματικά να γυρίσω στους φυσιολογικούς ρυθμούς του blog, με τουλάχιστον δύο αναρτήσεις την εβδομάδα!!! Αλλά πάνω από όλα θα προσπαθήσω να γίνουμε μια κοινότητα ανθρώπων που αγαπάει την δημιουργία!!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d