Εισαγωγή στο Art Journalling- Σεμινάριο ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ

Εισαγωγή στο Art Journalling- Σεμινάριο ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ

Εισαγωγή στο Art Journalling- Σεμινάριο ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ , την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, 12:00-14:00 και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, 14:30-16:30. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες στο craft room της EDDING.

Μόνο με ένα σετ μαρκαδόρους EDDING…

Το Art Journaling είναι η απόλυτη ελευθερία στη δημιουργικότητα! Μια άνευ όρων και κρίσεων μαθητεία! Η ανάγκη να εκφραστούμε μέσα από τη δημιουργία, σε μια επιφάνεια χαμηλού κόστους – αλλά καλής ποιότητας . Έτσι θα πειραματιστούμε με υλικά και τεχνικές, που μετά μπορούμε να εφαρμόσουμε σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

… και σφραγίδες θα δημιουργήσουμε μικρά έργα τέχνης!!!

Εμείς θα μάθουμε πώς μπορούμε μόνο με ένα σετ μαρκαδορων edding και σφραγίδες, να δημιουργήσουμε το δικό μας μικρό έργο τέχνης! Μόνο με τους μαρκαδόρους θα μάθουμε πως να φτιάξουμε φόντο, το στοιχείο που θα είναι το κέντρο ενδιαφέροντος, αλλά και τα υπόλοιπα στοιχεία που θα το υποστηρίξουν. Σας περιμένω να δημιουργήσουμε σε αυτό, όπως και σε όλα τα άλλα σεμινάρια μου στην ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΆ!!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d