Μακραμέ κρεμαστό για τον λαιμό- Σεμινάριο ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ

Μακραμέ κρεμαστό για τον λαιμό- Σεμινάριο ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ, γιατί και φέτος θα συμμετέχω στην μεγαλύτερη γιορτή-φεστιβάλ της χειροτεχνίας και του DIY!!!! Αν και φοβάμαι ότι επαναλαμβάνομαι θα το γράψω γιατί το νιώθω, απλά είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να διδάσκω και ειδικά στην ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ. Για εμένα αυτή η γιορτή είναι ένα ραντεβού χρόνων, πάντα με την ίδια λαχτάρα και ενθουσιασμό, για να μάθω, για να ψωνίσω, αλλά πια και για να διδάξω!!!

Όταν διδάσκω είμαι ευτυχισμένη, γιατί μοιράζομαι κάτι που αγαπώ και βλέπω στα μάτια των μαθητών μου την ίδια αγάπη. Έτσι και αυτό το κολιέ το αγαπήσατε πέρσι και αποφασίσαμε να το επαναλάβουμε φέτος. Δεν λέω ότι είναι εύκολο, αλλά όσοι με ξέρουν και με είχαν δασκάλα ξέρουν και ότι δεν το βάζω κάτω μέχρι να το τελειώσουμε. Αλλά το συγκεκριμένο μάθημα συνοδεύεται και από δωρεάν pdf με οδηγίες βήμα βήμα για να το έχετε για πάντα!

Σας περιμένω λοιπόν το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου, μεταξύ 14:00-15:30 να δημιουργήσουμε αυτό το υπέροχο κολιέ!!!!

6 Σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d