Κουτάκι για τα βρεφικά είδη νεογέννητου “Little Prince”

To κουτάκι για τα βρεφικά είδη νεογέννητου “Little Prince” το έφτιαξα για τον γιο της αγαπημένης μου φίλης Όλγας. Ο μικρός είναι πλέον ενός μηνός και ημερών, αλλά εγώ απλά δεν κατάφερα ως τώρα να κάνω ανάρτηση- όπως φαίνεται και από το blog.

Το σχέδιο στο ριζόχαρτό δεν έφτανε για να καλύψει όλο το κουτί ….

Το ίδιο κουτάκι είχα φτιάξει πριν από χρόνια και για άλλη αγαπημένη φίλη – όλως τυχαίος Όλγα και εκείνη- και επειδή την είχε βολέψει στην αλλαξίερα του μωρού το προτίμησα. Το ριζόχαρτο δεν ήταν επιλογή λόγω θέματος – αν και είναι τέλειο – αλλά λόγω μη άλλων επιλογών. Αυτό που αν πρέπει να φτιάξεις κάτι για αγοράκι ή άντρα δεν έχεις επιλογές, απλά με τρελαίνει. Μη με παρεξηγήσετε λατρεύω τον μικρό πρίγκηπα – “Little Prince” απλά είναι πολύ συνηθισμένη επιλογή πια.

… οπότε το συνέχισα με χρώμα, λίγο ζωγραφική και διακόσμησα με στένσιλ.

Το ριζόχαρτο είχε δύο μεσαίες εικόνες – από όσο θυμάμαι- και μια πιο μεγάλη, οπότε ήταν ότι έπρεπε για το μέγεθος του κουτιού. Αφού πέρασα αστάρί όλο το κουτί, κόλλησα το ριζόχαρτο και με χρώματα που ταίριαζαν συνέχισα το σχέδιο. Το “δύσκολο” κομμάτι ήταν τα σύννεφα και ο πλανήτης γιατί δεν ήταν ολόκληρα οπότε έπρεπε να τα συνεχίσω. Μιμήθηκα λοιπόν τις γραμμές, όπως και τα χρώματα, αλλά κυρίως τα διακοσμητικά στοιχεία κρατήρες κτλ. Στην συνέχεια με ένα στένσιλ γέμισα τον ουρανό με αστέρια και τέλος πέρασα βερνίκι με κερί για να είμαι σίγουρη ότι θα είναι όσο πιο προστατευμένο γίνεται.

Το σημαντικό για να μην φαίνεται ότι το έχετε ζωγραφίσει είναι ότι υπάρχει στο αρχικό σχέδιο να υπάρχει και στην προσθήκη…
… αλλά και το αντίστροφο. Όπως παραδείγματος χάρη το μαύρο μαρκαδοράκι που χρησιμοποίησα στο περίγραμμα για την συνέχεια, με το ίδιο πέρασα όλο το σύννεφο.
Ένα στένσιλ με αστέρια και φεγγάρια είναι πάντα χρήσιμο.

Πραγματικά μου είχε λείψει να κάνω decoupage και το ευχαριστήθηκα!!! Το πιο υπέροχο όμως είναι ότι ο μικρός πρίγκηπας της φίλης μου, όπως μου είπε η ίδια, κοιτάζει το κουτάκι κάθε φορά που τον αλλάζει! Δεν ξέρω αν είναι τα χρώματα – αν και τα μωρά αν δεν κάνω λάθος έχουν αχρωματοψία- ή το σχέδιο, αλλά ότι και να είναι χαίρομαι που κατά κάποιο τρόπο του αρέσει!!!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d