Mini album scrapbooking accordion style “Lavender”

Mini album scrapbooking accordion style “Lavender” ή θα μπορούσε κάποιος απλά να το πει και μεγάλη κάρτα!!!! Ξέρω ότι έχω καιρό να ανεβάσω κάτι άλλο, πέρα από scrapbooking, αλλά νομίζω είναι όπως όταν ερωτεύεσαι και δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο για λίγο καιρό. Scrapbooking βέβαια ξέρω πιο πολλά χρόνια από οτιδήποτε άλλο, γιατί το συνάντησα πρώτη φορά στην Αμερική. Τον τελευταίο καιρό όμως ασχολούμαι πιο συχνά λόγο μαθημάτων και απλά το ερωτεύτηκα από την αρχή!!!

Το συγκεκριμένο mini album scrapbooking accordion style “Lavender” είναι το ένα από τα δύο άλμπουμ που θα μάθουμε να κατασκευάζουμε στο μάθημα του Ιουνίου. Φυσικά όπως πάντα μαθαίνουμε όλη την κατασκευή από το μηδέν και πάντα με διαφορετικές εναλλακτικές και ιδέες. Μια διαφορετική εκδοχή του mini album θα σας δείξω και σε μια από τις επόμενες αναρτήσεις μου. Εδώ έχω χρησιμοποιήσει τα υπέροχα χαρτιά από την συλλογή “Provence” της αγαπημένης Stamperia.

Το mini album scrapbooking accordion style “Lavender” είναι διπλής όψης, αν και σε περίπτωση που το θέλετε για κάρτα μπορεί να γίνει και μονής. Εδώ επειδή ήθελα να μπορούν να μπουν πιο πολλές φωτογραφίες, έχω αξιοποιήσει όλες τις πλευρές του. Στο μάθημα βέβαια θα δούμε πως μπορούμε να προσθέσουμε και εξτρά θέσεις για φωτογραφίες.

Αν και χωράει αρκετές φωτογραφίες είναι στο ιδανικό μέγεθός για να το έχετε πάντα μαζί σας στην τσάντα σας!!!!Θα μπορούσε όμως και να αποτελέσει ένα υπέροχο δώρο ή money holder – για να δώσετε χρήματα αντί για δώρο πιο κομψά- ή γιατί όχι ακόμα και προσκλητήριο ή μπομπονιέρα!!!!Ανυπομονώ για το μάθημα αυτό – όπως και για κάθε μάθημα scrapbooking- γιατί ξέρω ότι πραγματικά οι μαθήτριες μου θα το λατρέψουν!!!

2 Σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: