Λαμπάδα και λαμπάδοκουτο scrapbooking “Voyages Fantastiques”

Μια ακόμα λαμπάδα και λαμπάδοκουτο με scrapbooking, “Voyages Fantastiques” για τους αγαπημένους μας άντρες!!!! Αν και δεν μπορώ να πω ότι έχω ένα στυλ και ότι γενικά μου αρέσουν τα σκούρα χρώματα ή τα φωτεινά, το steampunk το αγαπώ πολύ!!!! Εντάξει η συγκεκριμένη λαμπάδα δεν είναι και κανένα βαρύ steampunk, γιατί δεν θα μου ταίριαζε στην περίσταση, αλλά τα γρανάζια του τα έχει.

Όπως φυσικά και ρολόγια, αφού πρόκειται για μια λαμπάδα που σε ταξιδεύει στον χρόνο, με τα υπέροχα χαρτιά της Stamperia. Η συλλογή “Voyages Fantastiques” είναι σίγουρα από τις αγαπημένες μου – αλλά και πια δεν είναι φέτος ειδικά!!! Τα χρώματα της, τα σχέδια, τα στοιχεία -αερόστατα, τρένα, χάρτες, ρολόγια, μουστακαλήδες και κυρίες με καπέλα- είναι όλα τέλεια, σχεδόν δεν θες να τα πειράξεις!!! Αλλά βέβαια τα υλικά είναι για να τα χρησιμοποιούμε και να στολίζουμε τα αντικείμενα μας, όπως αυτό το λαμπαδόκουτο που θα ταίριαζε άνετα σε αντρικό γραφείο.

Όσο για την λαμπάδα νομίζω είναι αρκετά απλή και “masculine” ώστε να κρατηθεί στην εκκλησία το βράδυ της Ανάστασης και από κυρίους με παχουλά μουστάκια!!! Νομίζω θα είναι από τα αγαπημένα μου σεμινάρια και ανυπομονώ να δημιουργήσουμε παρέα!!!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: