Λαμπαδόκουτο και λαμπάδα “Rabbit” με χαρτιά scrapbooking

Λαμπαδόκουτο και λαμπάδα "Rabbit" με χαρτιά scrapbooking- Easter candle and wooden box "Rabbit" decorated with scrapboking paper

Λαμπαδόκουτο και λαμπάδα “Rabbit” με χαρτιά scrapbooking, δεύτερο σετ για το Πάσχα λοιπόν για φέτος και την αγαπώ – μάλλον θα πάει στον ανιψιό μου μετά το σεμινάριο! Δεν ξέρω γιατί αγαπώ τον λαγό από την “Αλίκη” τόσο πολύ, αλλά έχει κάτι το τρυφερό και αθώο. Φυσικά ακόμα πιο εύκολο να τον αγαπήσεις το κάνει η συλλογή χαρτιών scrapbooking της Stamperia “Alice”, που είναι απλά υπέροχα σχεδιασμένη.

Το λαμπαδόκουτο είναι διακοσμημένο με χαρτιά scrapbooking, αλλά και κρακελέ με χρώμα!!!

Η λαμπάδα που είναι και αυτή φυσικά διακοσμημένη με χαρτί scrapbooking, έχω φροντίσει να μην φτάνει πολύ ψηλά για να αποφευχθούν τα ατυχήματα. Το καρτελάκι μπορεί να αφαιρεθεί και να στολίσει είτε κάποιο δώρο, είτε κάποιο βιβλίο ως σελιδοδείκτης, είτε απλά να χρησιμοποιηθεί από μόνο του ή ως μέρος διακοσμητικού. Ανυπομονώ για το σεμινάριο, γιατί είμαι σίγουρη ότι θα κάνει χαρούμενο όποιον και αν την κρατήσει!!!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d