Μακραμέ βραχιόλι με τριπλή σπείρα

μακραμέ βραχιόλι για αρχάριους με τριπλή σπείρα και χάντρες/ macrame bracelet for begginers with a triple spiral and beads

Μακραμέ βραχιόλι με τριπλή σπείρα, γιατί μερικές φορές τα πιο απλά σχέδια είναι και τα πιο υπέροχα!!!! Αν νομίζετε ότι για να φτιάξετε υπέροχα μακραμέ κοσμήματα, πρέπει να έχετε μάθει περίπλοκους κόμπους και τεχνικές, το βραχιόλι αυτό έρχεται να αποδείξει το αντίθετο!!! Με εξαίρεση το κούμπωμα – που και πάλι δεν είναι πολύ δύσκολο- όλο το βραχιόλι είναι η βασική πλέξη “τεσσαράκι”, με εναλλαγές σε “dna”. Όπως ξέρετε όσοι έχετε κάνει έστω ένα μάθημα μακραμέ, το “dna” είναι το “τεσσαράκι” πλεγμένο μόνο από την μια πλευρά, με μια περιστροφή των κλωστών ανά πέντε κόμπους.

Το σχέδιο είναι ιδανικό είτε δουλεύετε με κηροκλωστή – εδώ ροζ 1,00mm- είτε με μακραμέ κλωστή – εδώ πράσινη 0,7mm. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε, πριν ξεκινήστε, είναι να έχετε τους κατάλληλους χρωματικούς συνδυασμούς των υλικών σας και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Όπως καταλάβατε είναι σε επίπεδο αρχαρίων, αρκεί να ξέρετε κούμπωμα και να μην είναι το πρώτο σας.Καλή επιτυχία λοιπόν και θα είναι μεγάλη μου χαρά να δω δημιουργίες σας στην ομάδα μας στο facebook Craftmaker!!!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: