Γουρι για το 2019 με decoupage και χριστουγεννιατικο δωρο

Το πρώτο γούρι για το 2019 με decoupage είναι για ένα πολύ γλυκό κορίτσι την Αγγελική και έφερε γούρι σίγουρα σε εμένα, πριν καν αλλάξει η χρονιά!!! Καθώς πλέον δεν είμαι άνεργη!!!! Όπως έχω αναφέρει επανειλημμένα, το blog αυτό ξεκίνησε όταν έμεινα ουσιαστικά χωρίς εργασία και είχα άπλετο χρόνο στην διάθεση μου για δημιουργία!!! Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να μοιράζομαι τις δημιουργίες μου, απλά ίσως μειωθεί ο ρυθμός των αναρτήσεων – όπως ήδη έχετε προσέξει όσοι με ακολουθείτε- λόγο χρόνου. Βέβαια επειδή η εργασία μου είναι σε κατάστημα που αφορά 100% την δημιουργία, πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να εξελιχθώ και θα το μοιράζομαι μαζί σας φυσικά!

 Πάμε όμως στο δημιουργικό κομμάτι της ανάρτησης!!! Το γούρι είναι ξύλινο σπιτάκι στο οποίο έκανα decoupage με χαρτοπετσέτα μοτίβου, χρωμάτισα τα πλαϊνά με χρώμα που ταίριαζε και τόνισα τις ακμές με χρυσό. Βάφοντας με χρυσό βοηθάω να γίνει πιο γιορτινό, αλλά και να φαίνεται πιο δεμένο το αποτέλεσμα, όταν θα μπουν τα μεταλλικά στοιχεία. Την κορδέλα και το σχοινάκι για τα στοιχεία τα πέρασα σε τρύπα που είχε ήδη το σπιτάκι.  Για τα προσωποποιημένα στολίδια με χαρτιά scrapbooking υπάρχει αναλυτική ανάρτηση στο blog – στις 18/11/18- εδώ απλά τα μηνύματα στις μπάλες είναι πιο αγαπησιάρικα, γιατί είναι για ερωτευμένα παιδιά!!! Όσο για την τσαντούλα είπα να την διακοσμήσω απλά με ένα χριστουγεννιάτικο στένσιλ, πάστα και φυσικά γκλίττερ για ένα απόλυτα γιορτινό αποτέλεσμα!!!!  

Ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Craftmaker

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading