Ενα υπεροχο δημιουργικο διημερο με την Stamperia- στο Paco Art Κορωπιου- Μερος 2ο

ContactSheet-002

Ξημέρωσε Κυριακή λοιπόν, δεύτερη μέρα των σεμιναρίων της Stamperia στο Paco Art Center Κορωπίου και άλλη μια τσαντούλα – χρυσή αυτή την φορά, η προηγούμενη ήταν ασημένια- γεμάτη καλούδια μας περίμενε στην θέση μας!!! Τι ωραία να ξεκινάς μια δημιουργική μέρα με δωρεάν υλικά!!!! Το σεμινάριο ξεκίνησε και η μαγεία των υλικών της Stamperia, σε συνδυασμό με το εξαιρετικής έμπνευσης έργο, απλά με έκανε ευτυχισμένη!!!

Τα χρώματα, η σύνθεση, οι υφές, οι τεχνικές, τα πάντα σε αυτό το έργο με χαλαρώνουν και μου προκαλούν πραγματικά ευδαιμονία!!!! Όπως χαρά και έμπνευση μας πρόσφεραν και οι παρουσιάσεις που ακολούθησαν!!! Η παρουσίαση της cream paste σε συνδυασμό με τα τέλεια εύκαμπτα καλούπια – που απλά τα θέλω όλα- και το υπέροχο κουτί με χαρτιά scrapbooking από την μοναδική Boca Rankovic, μας γέμισαν ενέργεια για να ξεκινήσουμε και το τελευταίο σεμινάριο!!!

Θα είμαι απόλυτα ειλικρινείς την συγκεκριμένη τεχνική την αποφεύγω χρόνια τώρα. Ποτέ μου δεν θέλησα να την μάθω, γιατί απλά ποτέ δεν με ενθουσίαζε το αισθητικό αποτέλεσμα. Αλλά για άλλη μια φορά – και εδώ πάει το δάσκαλε που δίδασκες, γιατί το έχω γράψει πάρα πολλές φορές στο blog- δεν πρέπει να απορρίπτουμε κάτι που δεν έχουμε δοκιμάσει!!! Το decoupage, το scrapbooking και κάθε τεχνική που μαθαίνουμε είναι ένα εργαλείο που μας βοηθάει να εκφράσουμε την δημιουργικότητα μας και φυσικά την αισθητική μας! Το έργο δεν το ολοκλήρωσα, γιατί ομολογώ σκεφτόμουν τις σφραγίδες και τα υλικά που είχα στο σπίτι μου, αλλά υπόσχομαι όταν το ολοκληρώσω να προσθέσω την φωτογραφία στα σχόλια της ανάρτησης στο facebook.

Η δεύτερη ημέρα είχε ολοκληρωθεί, αλλά η μεγαλύτερη χαρά ήρθε λίγο πριν αναχωρήσουμε, καθώς η πραγματικά πολύ γενναιόδωρη διοργάνωση βράβευσε τα καλύτερα έργα από κάθε σεμινάριο και η Boka Rankovic διάλεξε το δικό μου καδράκι!!! Έτσι πήρα μια ακόμα τσάντα με καλούδια και μετάλλιο, το οποίο όμως αφιερώνω στην γλυκιά μου φίλη και δημιουργό Μαρία Παπανδρέου που είχε την εκπληκτική ιδέα να κάνουμε κόκκινα τα μαλλιά του κοριτσιού στο καδράκι και που με ανέχτηκε όλο το Σαββατοκύριακο να μιλάω ασταμάτητα από την χαρά μου, όπως και στο Σπύρο – σύζυγος- για τα ατελείωτα δρομολόγια!!!! Φυσικά δεν μπορώ παρά να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Paco Art και την Stamperia, για την έμπνευση, την φιλοξενία, αλλά και για τα τόσα δωρεάν υλικά -που πραγματικά δύο χρόνια τώρα που έχω το blog είναι μόλις η τρίτη φορά που παίρνω και ποτέ τόσα πολλά- ανυπομονώ να τα χρησιμοποιήσω!!!!IMG_7192

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Craftmaker

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading