Κουτι για ξυριστικα, με decoupage

Ο Αύγουστος πλησιάζει και μαζί τα γενέθλια του γλυκού μου αντρούλη, οπότε φτιάχνω δωράκια- τι με ένα θα την βγάλω νομίζετε!!! Όποιος ξέρει τον Σπύρο και χρειαστεί να τον περιγράψει, σίγουρα στις πρώτες λέξεις που θα χρησιμοποιήσει θα είναι μούσια και κάτι για τα μαλλιά, που είναι συνήθως ή του μάκρους ή του σχεδόν ξυρισμένο στον πόντο. Φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο, γιατί μια από τις αγάπες του είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με το ξύρισμα, παλιές ξυριστικές σε κασετίνες, λεπίδες και λοιπά αξεσουάρ. Όταν είδα λοιπόν το ριζόχαρτο ήξερα ότι πάει κατευθείαν σε αντικείμενο για τον Σπύρο, πόσο μάλλον που το βρήκα υπέροχο σε όλες του τις λεπτομέρειες. Το κουτί που διάλεξα είναι τελείως απλό – ότι πρέπει για άντρα- και πανεύκολο για decoupage – καλοκαιριάτικα δεν είμαστε για περίπλοκα.

Ξεκίνησα απλά κολλώντας τα δύο κομμάτια από το ριζόχαρτο – στο πάνω μέρος και στο πίσω πλαϊνό- και στην συνέχεια απλά έβαψα το κουτί με ένα ενιαίο χρώμα θαλασσί, αφήνοντας όμως σε σημεία, λίγο φως από το λευκό του ασταριού. Όταν στέγνωσε καλά με ένα stencil και καφέ χρώμα έκανα τα κυβάκια στις γωνίες, χωρίς να είμαι ιδιαίτερα προσεκτική για να φαίνεται λίγο πιο grunge και με το ίδιο χρώμα πέρασα όλες τις άκρες του κουτιού. Απαραίτητο στοιχείο στο κουτί φυσικά το διακοσμητικό μουστάκι, που με προσοχή κόλλησα μόνο στο κάτω μέρος του κουτιού για να ανοίγει το καπάκι. Μπορώ να πω ότι το αγαπώ, γιατί ξέρω ότι ο Σπύρος θα το λατρέψει!!!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d