Canvas mix media “The key to my heart”

Καλό μήνα!!!Γύρισα, όχι δεν πήγα πουθενά μακριά πάλι, εννοώ γύρισα στο blog μου!!! Δεν ξέρω πόσοι το προσέξατε αλλά εδώ και αρκετό καιρό, δεν είχα πολλές δημοσιεύσεις. Μετά το ταξίδι μου στην Αμερική, ξεκίνησα τις ετοιμασίες για την βάφτιση του ανιψιού μου, μετά ήρθε η οικογένεια μου και όταν έφυγαν, ήμουν ένα ψυχολογικό ράκος. Η δημιουργία όμως πάντα με βοηθάει να ξεπεράσω τις δύσκολες μέρες στην ζωή μου – έτσι ξεκίνησα και το blog- όποτε ήρθε η στιγμή να γυρίσω στους ρυθμούς μου.

Τα διαλείμματα βέβαια κάποιες φορές σε βοηθούν να πας και παρακάτω, γι΄αυτό και όλο αυτό τον καιρό αν και δεν δημιουργούσα διάβαζα – όχι βιβλία αναγκαστικά- και θέλω να πιστεύω ότι τώρα έχω πιο πολλά να σας δείξω.  Έτσι για πρώτη ανάρτηση διάλεξα να μοιραστώ μαζί σας, ένα καμβά mix media που δημιούργησα πρόσφατα και χρησιμοποίησα μερικές από τις νέες μου γνώσεις. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, διάλεξα να δουλέψω με ομάδα θερμών χρωμάτων, κρατώντας το φως στον καμβά μου με το κίτρινο. Πρώτο βήμα βέβαια και ίσως το σημαντικότερο, ήταν η δημιουργία φόντου, που μπορεί να δώσει όχι μόνο βάθος στο έργο, αλλά και χαρακτήρα. Φυσικά έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολλές τεχνικές και εργαλεία, stencil, σφραγίδες, χαρτί scrapbooking, πηλό – μάλιστα κάποια στοιχεία του πίνακα είναι από τα art tiles που είχα φτιάξει σε παλιότερη ανάρτηση – και χρώματα ακρυλικά, πατίνες, αλλά και μαρκαδόρους. Όσο για το θέμα, ο καμβάς είναι αφιερωμένος στον άντρα μου, για τα 10 χρόνια έγγαμου ευτυχισμένου βίου!!

Ελπίζω να είμαι καλά και να τα λέμε τουλάχιστον τέσσερις φόρες την εβδομάδα με decoupage, scrapbooking, mix media, macrame και …cardmaking!!!!

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Craftmaker

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading