Skip to content

Μακραμε βραχιολι ψαροκοκαλο με περλες

Ξεκίνησα να βρω ποίο σχέδιο θα φτιάξω και ήμουν ανάμεσα σε δύο τρία, το ένα από αυτά είχε πέρλες, τελικά διάλεξα ένα άλλο σχέδιο, αλλά εμένα μου είχαν κολλήσει οι πέρλες και έτσι τις έβαλα σε αυτό το σχέδιο.  Σας ζάλισα ίσως, αλλά κάπως έπρεπε να εξηγήσω- και σε εμένα -πως κατέληξα με τόση πέρλα. Βέβαια το αποτέλεσμα ομολογώ μου αρέσει πάρα πολύ, λίγο περισσότερο στο κοραλί βραχιόλι με την 0,8mm μακραμέ κλωστή και την 0,4mm χάντρα, αν και το μοβ με 1,00mm κλωστή και 0,6mm είναι εντυπωσιακό φορεμένο. Σαν σχέδιο η δυσκολία που έχει είναι μόνο οι στροφές, πολύ σημαντικό να βάζετε καρφίτσα πάντα, αλλά μόλις μάθετε το σχέδιο μετά γίνεται και με κλειστά μάτια- που λέει ο λόγος, μην τον κάνετε θα τρυπηθείτε. Καλή επιτυχία, εγώ το αγάπησα και είμαι σίγουρη το ίδιο θα νιώσετε και εσείς.

.

2 replies »

    • Ευχαριστώ πολύ, για τα καλά σας!!!!Συγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα, τρελό καλοκαίρι φέτος!!!!Χάρηκα πολύ που καταλάθος έβαλα πέρλες και χαίρομαι που σας αρέσουν!!! Αν έχετε απορίες θα είναι χαρά μου να βοηθήσω!!!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Kατηγορίες

Ιστορικό

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Αρέσει σε %d bloggers: