Skip to content

Μακραμε βραχιολι με διπλο κυματισμο και μεγαλη χαντρα

Αρχικά βλέποντας το σχέδιο νόμιζα ότι το είχα ξανακάνει, τώρα που έβαλα τον τίτλο κατάλαβα γιατί. Σαν τελικό αποτέλεσμα με μια πρώτη ματιά μοιάζει με την ιδέα του βραχιολιού που είχα φτιάξει στις 2/2/17( https://craftmakersite.com/2017/02/02), γι’ αυτό και έχει την ίδια ονομασία, αλλά στην πραγματικότητα αν προσέξετε δεν έχουν καμία σχέση. Το κοινό που έχουν σίγουρα και τα δύο είναι ότι πραγματικά θα τα λατρέψετε, ανάλαφρα κοσμήματα που στολίζουν υπέροχα το χέρι. Δεν μπορώ να πω ότι έχει ιδιαίτερες δυσκολίες -θα έπαιρνα το ρίσκο να το δείξω σε εξοικειωμένο αρχάριο- αρκεί να βρείτε την σωστή χάντρα. Στο κόκκινο βραχιόλι που είναι με 1,00mm μακραμέ κλωστή έβαλα 0,8mm χάντρα, αλλά μόνο η συγκεκριμένη πέρναγε και καθόταν σωστά ανάμεσα στο κενό- δοκίμασα 5-6 διαφορετικές- και στο πράσινο που είναι με 0,7mm κλωστή έβαλα 0,6mm χάντρα. Ότι κλωστή και ότι χάντρα όμως κι αν χρησιμοποιήσετε είναι σίγουρο ότι θα το αγαπήσετε, καλή επιτυχία!

Μπορείτε να βρείτε τα συγκεκριμένα βραχιόλια και πολλά ακόμη στο etsy shop μας  https://www.etsy.com/listing/524149636/macrame-double-wave-bracelet-with-beads?ref=shop_home_active_4

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Kατηγορίες

Ιστορικό

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Αρέσει σε %d bloggers: