Πασχαλινο σετ – κεραμικο αυγο, λαμπαδα, λαμπαδοκουτο

Κεραμικό αυγό δεν είχα ξαναφτιάξει και για κάποιο λόγο δεν ένιωθα άνετα με την ιδέα, αλλά τελικά το διασκέδασα. Γενικά όταν κάτι δεν το ξέρω τείνω να είμαι επιφυλακτική, τον τελευταίο χρόνο όμως αποφάσισα να παίρνω κάποια ρίσκα και τα περισσότερα μου βγήκαν σε καλό. Η ζωή μας έχει γεμίσει με φοβίες, δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος να συμβαίνει το ίδιο και όταν δημιουργούμε κάτι για δική μας ευχαρίστηση. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι η έμπνευση που μπορούν να σου δώσουν τα υλικά κάποιες φορές σου λύνει τα χέρια. Η χαρτοπετσέτα αυτή ήταν για έμενα η έμπνευση για να φτιάξω το πρώτο μου κεραμικό αυγό. Αυτό που με δυσκόλευε ήταν ότι ήθελα να είναι ενδιαφέρων από όποια πλευρά και αν το κοιτάς και να μην είναι  μια επανάληψη από τα κλασσικά που έτσι κι αλλιώς άλλοι έχουν κάνει πριν από εμένα και καλύτερα. Η χαρτοπετσέτα αυτή έχει μοτίβα που διαχωρίζονται εύκολα και είναι σε μια ουδέτερη μπεζ βάση, έτσι απλά έβαψα το αυγό μου με χρώμα κιμωλίας σε παρόμοια απόχρωση- το οποίο του έδωσε μια βελούδινη αίσθηση-και κόλλησα τα μοτίβα μου. Όταν στέγνωσε έκανα πιτσίλες με καφέ νερωμένο ελάχιστα, ακρυλικό χρώμα, για να ενοποιήσει το αποτέλεσμα και το σταθεροποίησα με ματ βερνίκι. Την ίδια διαδικασία ακολούθησα και στα άλλα δύο αντικείμενα- λαμπάδα και λαμπαδόκουτο- μέ μόνη διαφορά την προσθήκη κορδέλας στην λαμπάδα.

3 Σχόλια

    • Ευχαριστώ πολύ!!!!Οι πιτσιλιές δεν μου πέτυχαν με την πρώτη,ξαναπέρασα με χρώμα κιμωλίας και τις πέτυχα με την δεύτερη- στο αυγό, στα άλλα μου βγήκαν με τη μια.

  1. Κ η επιλογη του να παρεις το ρισκο σε σικαοωσε τελικα!!!
    Εγινε τοσο ομορφο κ μου αρεσει ιδιαιτερα το εφε με τις πιτσιλιες!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Craftmaker

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading