Καλη Χρονια με το ημερολογιο του Νεου Ετους

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!!!!Εύχομαι σε όλους μια υγιεί, δημιουργική χρονιά, με αγάπη και ζεστασιά στις ψυχές μας.

Αν και συνήθως είμαι των γήινων τόνων, αυτό το ημερολόγιο μου βγήκε ροζ και τελείως ρομαντικό. Η βάση είναι ξύλο, έχω βάλει χαρτί scrapbooking που το αγρίεψα στις άκρες και το χρωμάτισα ελάχιστα με το pearl rose της Pentart, το ίδιο χρώμα που χρησιμοποίησα για να βάψω και το chipboard- τα γράμματα, όπως και το πουλάκι. Έχω χρησιμοποιήσει doilies-τα χάρτινα σεμεδάκια που βάζουμε συνήθως σε γλυκά- τα χρωμάτισα σε αποχρώσεις που να ταιριάζουν στο χαρτί βάσης και τα κόλλησα με κόλλα για scrapbooking. Το καρτελάκι είναι φυσικά χαρτί scrapbooking , το λουλουδάκι υπάρχει έτοιμο, απλά χρωμάτισα το κέντρο του γιατί το μαύρο μου φάνηκε σκληρό και αυτό που φαίνεται σαν ύφασμα, είναι γάζα από το φαρμακείο. Το πιο αγαπημένο μου στοιχείο όμως σε αυτό το ημερολόγιο είναι τα πέταλα, είναι από την ανθοδέσμη που μου είχε φέρει η αγάπη μου,ο Σπύρος μου στην επέτειο του γάμου μας, που μας βρήκε στην Αμερική. Τα είχα βάλει σε ένα βαρύ βιβλίο και μετά τα αποθήκευσα σε ένα σακουλάκι συσκευασίας, εκτός ότι έχουν κρατήσει το υπέροχο χρώμα τους ακόμα μοσχοβολούν.

2 Σχόλια

  1. Αφου ειναι ροζ κ ρομαντικο…πώς να μην το λατρεψω;
    Καλη κ δημιουργικη χρονια!!!με υγεια,αγαπη,πολλα χαμογελα και απειρες ευτυχισμενες στιγμες παρεα με τον Σπυρο σου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Craftmaker

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading