Θηκη περιοδικων με decoupage και χαρτια scrabooking

Στο σπίτι μας γίνεται πάντα πανικός από περιοδικά και χαρτιά  λόγω τις μεγάλης μου αγάπης στα έντυπα, τα οποία όμως θέλω να έχω πάντα οργανωμένα. Είχα πάρει λοιπόν κάποιες θήκες χάρτινες από το IKEA που ήταν πολύ οικονομικές αλλά τελείως ψεύτικες, τόσο που ήταν άσχημες. Σκέφτηκα λοιπόν γιατί να μην τις διακοσμήσω, είναι τέσσερα τεμάχια, οπότε σίγουρα θα κάνω τέσσερις διαφορετικές εκδοχές- βαριέμαι να κάνω το ίδιο.

Η βάση ήταν λευκό χαρτί, το αστάρωσα και κόλλησα την χαρτοπετσέτα, την οποία έχω φέρει από το ταξίδι μας στην αδερφούλα μου και την μανούλα μου στην Αμερική, οπότε μην την ψάχνεται. Πέρασα  με ματ βερνίκι όλη την επιφάνεια δεν πρόσθεσα κάτι άλλο γιατί ήδη η χαρτοπετσέτα είχε πολλά σχέδια. Αφού μέτρησα τις διαστάσεις έκοψα τα χαρτιά του scrabooking που επίσης είναι από Αμερική-το χαρτί που είναι στο κάτω μέρος γύρω γύρω είναι από την DCWV (https://www.michaels.com/dcwv-the-primrose-stack/10268180.html) και το κομμάτι που έχω βάλει μπροστά είναι του Tim Holtz idea-ology το Wallflower( https://www.amazon.com/Tim-Holtz-Idea-ology-Double-Sided-TH93110/dp/B00IXWLW0E),  εννοείται όμως ότι τώρα πια όλα τα καταστήματα με είδη hobby έχουν χαρτιά scrapbooking. Πέρασα με μελάνι ταμποναριστά όλες τις πλευρές από τα χαρτιά που έκοψα και τα κόλλησα, δεν αγρίεψα τις άκριες όπως συνηθίζεται, γιατί δεν μου ταίριαζε εδώ. Αν και γενικά είμαι των λιτών έργων κάτι μου έλειπε, βρήκα μια πάστα που είχα από τα πρώτα μου  σεμινάρια champagner της Viva και με το  Thick Stencil 20x25cm/0,5 Batterflies & Dragonflies της Stamperia, έκανα το κείμενο, τα σχέδια και μια από τις πεταλούδες – τις άλλες τις έκανα με stencil από Αμερική. Σκούρυνα ελάχιστα τις γωνίες με δαχτυλοπατίνα και ενίσχυσα τον πάτο με χαρτί χοντρό για να μην σκιστεί μόλις βάλω τα περιοδικά μου.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d