Skip to content

Παιδικο κουτι με decoupage

Πριν από δυο χρόνια περίπου είχα από τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μου, η αδερφή μου αλλά και μια από τις πιο αγαπημένες μου φίλες, ήταν έγκυος με 15 μέρες διαφορά. Η αδερφή μου δυστυχώς για εμένα, ευτυχώς για εκείνη ζει στην Αμερική, έτσι δεν κατάφερα να φτιάξω κάτι για τον ανιψιό μου πριν γεννηθεί. Είχα την χαρά όμως να φτιάξω ένα κουτάκι για τα μπουκαλάκια που βάζουν οι μαμάδες στην αλλαξιέρα, για την φίλη μου, ελπίζοντας να βοηθήσει κάπως το δύσκολο, αλλά ευχάριστο, έργο της.

Το ριζόχαρτο αυτό απλά το αγαπώ, είναι της Stamperia,όχι δεν χρησιμοποιώ μόνο αυτή την εταιρεία, αλλά τον τελευταίο καιρό δεν το βρίσκω πουθενά. Είναι εξαιρετικό για αγοράκια, για τα οποία σπάνια βρίσκουμε ωραία ριζόχαρτα, αλλά το λατρεύουν και οι μεγάλοι , καθώς σου προκαλεί μια γλυκιά νοσταλγία. Τεχνικά δεν έχω κάνει τίποτα δύσκολο, έχω κάνει μια ελαφριά παλαίωση, αν και δεν φαίνεται στην φωτογραφία, και οριοθέτησα τα σημεία που μπήκαν τα κομμάτια που κόλλησα ώστε να μείνουν λευκά, πριν χρωματίσω το υπόλοιπο μπλε.Πιστεύω ότι είναι ένα αντικείμενο που μπορεί να μείνει και σε ένα παιδικό, αργότερα δωμάτιο. Για τώρα όμως χαίρομαι  αυτά τα δύο μωρά κουκλιά που κάνουν την ζωή μου πιο ευχάριστη!!!!Σας ευχαριστώ κορίτσια!!!

 

1 reply »

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Kατηγορίες

Ιστορικό

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Αρέσει σε %d bloggers: