Craftmaker

This is the excerpt for your very first post.

Ότι κι αν αγάπησα στη ζωή μου, έχει να κάνει με την δημιουργία. Σε αυτή την σελίδα θα ανεβάζω τις δημιουργίες μου από όποιο χώρο κι αν είναι αυτές. Έχω σπουδάσει φωτογραφία, δημοσιογραφία και μοντάζ,παράλληλα όμως πάντα προσπαθούσα να βρω τρόπους για να δημιουργώ όμορφα αντικείμενα.

Αν και είμαι τρελή με την οργάνωση, πάντα υπάρχει ένας μικρός χαμός όταν κανείς βλέπει τα υλικά με τα οποία δουλεύω. Decoupage, scrapbooking, mix media,macrame, origami, πλέξιμο και ότι άλλο βρεθεί στον δρόμο μου, αν μπορώ να το δοκιμάσω θα το κάνω και ας μην μου φαίνεται ενδιαφέρον στην αρχή.Πάντα προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να φέρω την τεχνική στα μέτρα μου, στον δικό μου χαρακτήρα, άλλωστε θεωρώ ανώφελο να φτιάχνεις κάτι για να αρέσει στους άλλους, αν δεν αρέσει σε εσένα πρώτα.

Το blog αυτό το δημιουργώ για να μοιράζομαι τις δημιουργίες μου, αλλά θα είναι μεγάλη μου χαρά αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον, είτε με πηγές υλικών, είτε με γνώσεις, μακάρι και ως έμπνευση.Μέρα χωρίς δημιουργία είναι για έμενα χαμένη μέρα, αλλά επειδή η ζωή έχει αλλά σχέδια από αυτά που κάνουμε εμείς, δεν γνωρίζω την συχνότητα των δημοσιεύσεων. Ελπίζω να μην χάνω καμία μέρα…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from Craftmaker

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading